ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΥΡΙΤΕΣ

Αγαπητοί μας φίλοι, ξεκινάμε σε λίγες ημέρες μια νέα και ιδιαίτερη χορευτική χρονιά, γεμάτη ευχάριστες και σημαντικές εκπλήξεις, καινούργιες προοπτικές, νέες δράσεις, κατευθύνσεις, συνεργασίες και όνειρα.

Αυτός ο τόπος είναι γεμάτος με εκείνο το φως, τις εικόνες, τους ήχους, τις μουσικές, τις κινήσεις, τα χρώματα, τις μυρωδιές, τις γεύσεις που εδώ και χιλιάδες χρόνια, μας κάνει να μην έχουμε άλλη επιλογή από το να εκφράζουμε τις αλήθειες, τα συναισθήματά και τις στιγμές μας καλές ή κακές, με τη μουσική, με το χορό, με το τραγούδι.

Καλούμε λοιπόν παλιούς και νέους φίλους, να μοιραστούμε όλοι μαζί αυτό το υπέροχο συναίσθημα, αυτό το φετινό ταξίδι σε νέους προορισμούς, σε καινούρια όνειρα…

Λυρίτες

Εγγραφές

Για την καλή λειτουργία των τμημάτων μας , σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Οσοι νέοι φίλοι θέλετε να εγγραφείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε συμπληρώνοντας  την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα βρείτε παρακάτω, είτε στέλνοντάς μας mail στο  omiloslirites@gmail.com, είτε απλά τηλεφωνώντας μας στα τηλέφωνα: 6977 004286 6976 098976, είτε ερχόμενοι στις αίθουσες μαθημάτων μας. Τα μαθήματα για τους καινούριους φίλους μας ξεκινούν τον Οκτώβρη.
  2. Οι παλιοί φίλοι θα ενημερωθείτε  προσωπικά και τα μαθήματά της Ηλιούπολης, του Βύρωνα & του Υμηττού ξεκινούν στα μέσα Σεπτεμβρίου ενώ του Κερατσινίου αρχές Οκτωβρίου.
  3. Οσοι γονείς επιθυμείτε να γράψετε τα παιδιά σας στα παιδικά τμήματα, επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω τηλέφωνα. Τα  μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

550

Μέλη

12

Χορευτικά Τμήματα

2032

Φωτογραφίες

42

Βίντεο